My Free Zoo Top!
România

Jocurile zoo online gratuite de la upjers

Îți plac animalele? În vremuri când protecția speciilor este foarte importantă, grădinile zoologice joacă un rol important. Oferă un habitat pentru speciile de animale pe cale de dispariție și prezintă vizitatorilor diversitatea fascinantă din lumea animalelor.

Jocurile zoo, My Free Zoo și My Free Zoo mobile de la upjers oferă chiar mai multe posibilități.

Aici poți administra propriul zoo virtual cu până la 300 de animale exotice diferite. Pentru asta ai la dispoziție numeroase tipuri de anexe, decorațiuni și elemente de joc.

Cele mai importante aspecte din My Free Zoo

* Distracție de lungă durată cu actualizări regulate

* Posibilități de proiectare diversificate

* Grafică și animații drăgălașe

* Posibilități grozave de cooperare cu organizații și prieteni

* Îngrijirea și reproducerea numeroaselor animale exotice

Cu fiecare animal și decorațiune nouă atragi noi vizitatori în zoo, pe care îi poți răsfăța cu magazine de suveniruri și băuturi.

Astfel formezi bazele pentru extinderea zoo-lui, îngrijirea animalelor drăgălașe, reproducerea lor și să le oferi un cămin în jocul zoo online gratuit.

x

My Free Zoo

Pentru acasă recomandăm jocul browser My Free Zoo, deoarece în versiunea browser a jocului zoo există cele mai multe specii de animale.

Peste 300 de specii de animale diferite plasate în anexe, clădiri speciale ca acvarii, colivii sau terarii.

Pe lângă animale drăgălașe într-o setare amuzantă, My Free Zoo oferă o diversitate mare de elemente de joc captivante: în jocul zoo online ești atent la dorințele oaspeților, prin plasarea potecilor, construirea magazinelor și prin extinderea zoo-lui cu veniturile obținute.

Sistemul de sarcini nu permite să apară plictiseala în My Free Zoo. Numeroase misiuni diferite asigură să nu-ți pierzi din ochi obiectivele.

Totuși nu ești obligat, să îndeplinești singur toate sarcinile. Caracterisitica de organizații și prieteni permite să-ți atingi obiectivele și să construiești un zoo diversificat împreună cu prieteni.

Astfel poți angaja muncitori, care în absența ta au grijă de animale și întrețin grădina zoologică. Regiuni deosebite ca Ferma Agricolă sau Zoo-ul de Prietenie oferă o experiență de joc unică, care îți oferă multe satisfacții ore întregi.

x

MyFreeZoo Mobile

Am pregătit ceva și pentru iubitorii de animale care sunt pe drumuri: My Free Zoo mobile.

Optimizat pentru distracția pe aparate mobile, ai la dispoziție numeroase animale, decorațiuni și sarcini. Îngrijește și reprodu animale, ține cont de dorințele vizitatorilor – fii creativ.

Această aplicație independentă My Free Zoo mobile permite de oriunde accesul la zoo – fie din sala de așteptare, stația de autobuz sau la șirul din magazin.

Disponibil în Apple Store și Google Play după descărcarea gratuită poți începe jocul pe telefonul sau tableta cu Android și iOS.

Fie pe calculator cu versiunea browser a jocului de construcție zoo My Free Zoo sau cu aplicația independentă My Free Zoo mobile pe telefon (iOS și Android): animalele drăgălașe se bucură de vizita ta.

x
Propria ta grădină zoo! Sute de opțiuni!
Alege din diverse animale exotice și amuzante!
Joacă acum!
Login:
Ai uitat parola?
Joacă acum! Forum Turul jocului
Jocuri zoo Jocuri browser cu zoo Complet gratuit
MyFreeZoo Mobile
SuportFAQForumContact/CrediteConfidențialitatea datelorTCG
Vei găsi mai multe jocuri de browser gratuite pe upjers.com
?>