My Free Zoo – Distracție animalică în jocul Grădină zoologică

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

My Free Zoo – Amuzantul joc zoo

Acest joc zoo asigură distracție garantată. Este vorba despre amuzantul joc browser My Free Zoo. În jocul zoo variat utilizatorul își construiește propriul parc cu animale. Plasează anexe, pune poteci, înfrumusețează zona și se joacă și are grijă de animalele sale.


My Free Zoo

Ce este My Free Zoo?

În My Free Zoo este vorba de o simulare zoo. În jocul jocul zoo variat jucătorul construiește propriul său zoo și are grijă de animalele sale.

Pentru cine este potrivit jocul zoo?

Cu un principiu de joc distractiv, ca și prin diversele caracteristici, coloratul joc zoo My Free Zoo este potrivit tuturor categoriilor de vârstă.

Dă-o casă nouă și confortabil la o varietate de animale exotice!
Creșterea zoo cu o multime de animale diferite
Pachete Booster vă va ajuta să construi o grădină zoologică mai mare
Papagal în My Free Zoo

Caracteristicile jocului zoo

Jocul zoo My Free Zoo conține o mulțime de caracteristici și elemente de joc comune. Așa este bogat împodobit, nu numai zona în jocul zoo, ci pe lângă asta My Free Zoo oferă și posibilități de interacțiune virtuală între jucători. Fiecare utilizator are o listă cu prieteni, unde poate invita alți jucători. Prin vizite zoo reciproce prietenii se pot ajuta prin mici sarcini și să admire diferite parcuri cu animale.

My Free Zoo – Posibilități de joc grozave

Numai numărul mare de animale în jocul zoo My Free Zoo este uimitor. În funcție de nivel pot fi plasate în anexe iepuri, oi, porci, țestoase, suricate și bizoni. Pe lângă asta există în jocul zoo anexe în diferite variante naturale. Așa este anexa cu pășune, dar și alte anexe din domeniile pădure, piatră, savană, junglă și gheață. Bineînțeles nu poate fi plasat fiecare animal în orice anexă din joc. O oaie într-o anexă de gheață ar arăta puțin ciudat. Variantele de anexe din joc asigură diversitatea. În acest fel rămâne jocul animale mereu în mișcare și oferă utilizatorilor săi divertisment captivant.

Animalele din My Free Zoo ce sunt în așteptare pentru tine
Creați cele mai bune gradina zoologica din lume!

Jucați pe gratis: Jocurile browser de la Upjers

Compania din Bamberg, Upjers dezvoltă jocuri browser începând din anul 2006. Acestea sunt jocuri online, care pot fi jucate gratis în browser pe internet. Între timp folosesc jocuri browser milioane de oameni din întreaga lume. Genurile variază de la simulare de fermă până la jocuri zoo.

Forum - My Free Zoo