Joc distractiv cu animale în My Free Zoo

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

My Free Zoo – Experimentează jocul cu animale

Grafică plină de dragoste, mișcări drăguțe și vizitatori zoo entuziaști – în jocul browser My Free Zoo, animalele virtuale sunt adevăratele staruri. Ca de obicei în jocurile cu animale, jucătorul construiește propriul său My Free Zoo și are grijă de preferații săi în jocul online distractiv.


My Free Zoo

Idea de jocuri animale

Jocurile cu animale oferă utilizatorilor posibilitățile grozave de a îngriji și reproduce diferite specii de animale, și să le prezinte în propriul My Free Zoo.

Distracție în jocul cu animale

Cu caracteristicile de joc și sarcinile captivante jocul browser, My Free Zoo ne asigură, că aparține genului jocurilor cu animale cu distracție minunată.

Dă-o casă nouă și confortabil la o varietate de animale exotice!
Creșterea zoo cu o multime de animale diferite
Pachete Booster vă va ajuta să construi o grădină zoologică mai mare
Papagal în My Free Zoo

Caracteristici colorate în jocuri animale

Un click ajunge și omul poate deja provoca o bucurie animalelor sale virtuale. În jocul browser My Free Zoo pătrunde jucătorul în rolul unui director de zoo și are grijă de iepure, porc, rinocer și co. Îi stau la dispoziție caracteristici grozave în jocul cu animale. Cu îngrijire, hrănire și joacă menține buna dispoziție a animalelor în My Free Zoo. Pe lângă asta poate extinde anexele sau să le împodobească cu diferite jgheaburi de adăpare.

Spațiile de jocuri animale

În My Free Zoo, grădina zoologică este împărțită în zone de joacă diferite. Acțiunea principală are loc în anexe. Așa este valabil pentru jocurile cu animale: Cu cât sunt mai mulțumite animalele, cu atât mai mulți vizitatori vin în My Free Zoo și cresc veniturile la intrare. Cu clădiri și decorațiuni zona poate fi modernizată. Pentru asta primesc utilizatorii de jocuri cu animale puncte de experiență și zoo dolari. Cu aceste venituri se poate extinde, adapta și înfrumuseța My Free Zoo în funcție de ideile jucătorului. Posibilitățile decorative sunt diverse și garantează pentru o distracție variată.

Animalele din My Free Zoo ce sunt în așteptare pentru tine
Creați cele mai bune gradina zoologica din lume!

Upjers: joacă gratuit

Distracție gratuită – asta permit numeroasele jocuri browser ale dezvoltatorilor de jocuri din Bamberg, Upjers. Din anul 2006, compania produce jocuri online amuzante-colorate, care pe lângă simulări economice includ, de asemenea și jocuri cu animale. Toate jocurile de la Upjers pot fi jucate gratis.

Forum - My Free Zoo