My Free Zoo – Jocuri browser cu animale

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

My Free Zoo – Joc browser

Acest joc browser pur și simplu impresionează. Este vorba despre coloratul joc zoo, My Free Zoo. În acest joc browser gratuit vă construiți propriul parc cu animale. Plasați anexe, îngrijiți și hrăniți animalele voastre. Pe lângă asta decorați zoo-ul vostru cu plante.


My Free Zoo

My Free Zoo – Propriul tău zoo

În jocul browser colorat, My Free Zoo începeți ca nou director de zoo, o mare aventură. Construiți și gestionați propriul vostru My Free Zoo.

Distracție variată

Opțiunile de design în jocul online, My free Zoo sunt diverse. Prin acest fel jocul browser vă oferă distracție la infinit.

Dă-o casă nouă și confortabil la o varietate de animale exotice!
Creșterea zoo cu o multime de animale diferite
Pachete Booster vă va ajuta să construi o grădină zoologică mai mare
Papagal în My Free Zoo

My Free Zoo – Zona din joc

Jocuri browser ca My Free Zoo vă oferă o mulțime de caracteristici. Cele mai importante zone din joc sunt anexele din My Free Zoo. Acolo sunt animalele. Cu cât aveți mai mare grijă de preferații voștri, cu atât se simt mai bine. Când faceți clic pe ele în mod individual, veți vedea starea lor de spirit pe pictograma cu fața mică. O față verde în jocul browser, simbolizează de exemplu că sunt foarte bine dispuși.

My Free Zoo - Detalii

Jocul browser amuzant și variat My Free Zoo, are caracteristici variate și numeroase detalii. Asta este valabil mai ales la grafică, dar și la mecanica de joc. Așa sunt caracterizate animalele minunat proiectate, printr-o prezentare drăguță și o animație flash distractivă. Maimuța se scarpină pe sub brațe, cangurul sare și porcii se tăvălesc pe podea. Deși My Free Zoo este arătat într-o afișare parțială, a fost pus accent deosebit pe o prezentare ușor de recunoscut, cu o mulțime de detalii. Acest aspect susține efectul global al jocului browser foarte pozitiv.

Animalele din My Free Zoo ce sunt în așteptare pentru tine
Creați cele mai bune gradina zoologica din lume!

Gratis: Jocurile Upjers

Jocurile sunt marea pasiune a companiei Upjers, din Bamberg. Din 2006 dezvoltă jocuri browser. Acestea sunt jocuri online care pot fi jucate gratis și fără descărcare sau instalare, direct în browser. Printre oferte aparține și jocul browser My Free Zoo.

Forum - My Free Zoo