Experimentează jocurile gratuite cu animale, cu My Free Zoo

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

My Free Zoo – Jocuri cu animale gratis

Fie bătrân sau tânăr jocurile gratuite cu animale impresionează cu siguranță fiecare jucător în browser. În jocul zoo, My Free Zoo vă construiți propria grădină zoologică. Vă stau la dispoziție numeroase posibilități decorative. Gama de construcții și de remodelare variază de la anexe până la clădiri.


My Free Zoo

Descoperă jocuri gratis cu animale

My Free Zoo face parte din jocurile gratuite cu animale. Atât concepția de joc, cât și punerea ei în aplicare asigură distracție garantată.

Asta este My Free Zoo

My Free Zoo ne prezintă un joc cu animale, cu amestec de simulare zoo și construire captivantă, cu diverse caracteristici gratuite.

Dă-o casă nouă și confortabil la o varietate de animale exotice!
Creșterea zoo cu o multime de animale diferite
Pachete Booster vă va ajuta să construi o grădină zoologică mai mare
Papagal în My Free Zoo

Caracteristici de joc cu animale gratuite

În My Free Zoo, distractivul și amuzantul joc browser, aveți numeroase posibilități de acționare. Nici caracteristicile gratuite ale jocului cu animale nu lasă nimic de dorit. Dea lungul jocului puteți ține animale diferite în anexele voastre. Începând cu iepuri și oi, trecând la cimpanzei și canguri, până la cămile și suricate. Dar și optic puteți împodobi My Free Zoo-ul vostru cu flori și tufișuri.

Diversitatea jocuri cu animale gratis

Secretul succesului jocurilor gratuite cu animale se bazează cu siguranță pe mai mulți factori. De pe o parte impresionează jocurile cu animale prin ideile de joc și prin grafica plină de dragoste diferiți jucători în funcție de sex și vârstă, pe de altă parte prin joc și controalele intuitive chiar o linie mai largă de utilizatori. Să aveți grijă de animale virtual este distractiv. Oi drăguțe, canguri săltărețe sau cimpanzei curioși sunt drăguți și distractivi. Pe lângă asta sunt de asemenea provocări captivante. Așa trebuie jucătorul să salveze zoo-ul la început, ca să poată ajunge la nivel de maestru în My Free Zoo.

Animalele din My Free Zoo ce sunt în așteptare pentru tine
Creați cele mai bune gradina zoologica din lume!

Jocurile Upjers: Experimentează gratuit

Jocuri browser – așa sunt numiți jocurile online, care se pot juca pe gratis în browser (de ex. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox etc.) și nu necesită descărcare sau instalare. Dezvoltatorii de jocuri de la Upjers, din Bamberg produc asemenea jocuri din anul 2006.

Forum - My Free Zoo