My Free Zoo – Joc fascinant cu animale

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

My Free Zoo – Lumea colorată a jocurilor online cu animale

Canguri drăguțe, maimuțe sărind fericite și porci rostogolindu-se cu plăcere în noroi – toate acestea vă oferă jocul browser colorat, My Free Zoo. My Free Zoo aparține grupei jocurilor online cu animale. Unul din scopurile principale din jocul browser este să aveți grijă de animalele voastre.


My Free Zoo

Distracție prin jocuri cu animale

My Free Zoo vă oferă distracție online garantată cu animale. Cu sarcinile sale captivante și mecanica de joc grozavă este potrivit tuturor categoriilor de vârstă.

Ideea My Free Zoo

Ideea centrală în spatele jocurilor online cu animale, ca My Free Zoo este: Construiește propriul tău zoo, înfrumusețează-l și administrează-l cu succes.

Dă-o casă nouă și confortabil la o varietate de animale exotice!
Creșterea zoo cu o multime de animale diferite
Pachete Booster vă va ajuta să construi o grădină zoologică mai mare
Papagal în My Free Zoo

Caracteristici – jocuri cu animale

Componenta esențială a jocurilor cu animale reprezintă caracteristicile. Jocul browser My Free Zoo are zone de joc și caracteristici variate. Aici aparține și zona de prieteni. Aici vă puteți conecta cu prieteni, să rezolvați împreună sarcini și să savurați lumea jocurilor online cu animale. În cele din urmă puteți vizita zoo-urile prietenilor, acolo să îndepliniți mici sarcini și să câștigați stele și recompense.

My Free Zoo – Așa se joacă

Jocurile cu animale prin conceptul de joc se adresează unui larg grup de oameni. Ca joc browser amuzant, My Free Zoo este potrivit întregi familii. Jocurile cu animale sunt jucate de toți. Participarea este foarte simplă. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet și o adresă de e-mail valabilă. Sunt aceste cerințe îndeplinite, vă puteți crea un cont în jocul online cu animale și puteți începe. În tutorial veți învăța primii pași din jocul online cu animale. Veți învăța cum să amplasați anexe, să cumpărați animale, să aveți grijă de ele și să le plasați în zoo.

Animalele din My Free Zoo ce sunt în așteptare pentru tine
Creați cele mai bune gradina zoologica din lume!

Jocurile Upjers: Experiență de joc gratuită

Să jucați în lumi pline de fantezie și asta gratis – această experiență unică vă oferă jocurile de la Upjers. Din 2006 compania din Bamberg produce jocuri browser, printre astea și jocul online cu animale My Free Zoo. Millioane de oameni din lumea întreagă joacă jocurile browser din Bamberg.

Forum - My Free Zoo