My Free Zoo – Distracție în browser

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

My Free Zoo – Jocuri zoo amuzante

My Free Zoo este un joc browser care aparține grupei jocurilor zoo. În distractivul joc online vă construiți propriu zoo. Amplasați anexe și le umpleți cu diferite animale. Vă puteți dezvolta pas cu pas parcul cu animale. Vă așteaptă sarcini captivante.


My Free Zoo

Fascinația jocurilor zoo

Jocuri cu Grădină zoologică aparțin jocurilor browser, care prin idea sa de joc, grafica implementată și setările de joc simple impresionează oameni din întreaga lume.

My Free Zoo – Idea de joc

Idea jocurilor zoo ca My Free Zoo este simplă, dar genială. În jocul browser vă construiți prin numeroase metode propriul vostru parc cu animale.

Dă-o casă nouă și confortabil la o varietate de animale exotice!
Creșterea zoo cu o multime de animale diferite
Pachete Booster vă va ajuta să construi o grădină zoologică mai mare
Papagal în My Free Zoo

Caracteristicile jocurilor zoo

My Free Zoo vă oferă o mulțime de caracteristici. Așa puteți echipa My Free Zoo cu diverse animale, puteți construi anexe și pe care să le extindeți. Pe lângă asta aveți posibilitatea de a mări zona My Free Zoo, să puneți diferite poteci, de la nisip, iarbă până la asfalt, ca și diverse standuri, magazine coșuri de gunoi, toalete etc.

My Free Zoo – Elemente ample de joc

Ca joc browser distractiv, My Free Zoo vă oferă un număr mare de elemente de joc. Realizați questuri captivante și câștigați noi prieteni. Așa puteți invita alți jucători în lista de prieteni. Cum se găsesc prieteni în lista de prieteni, puteți vizita My Free Zoo-ul lor și să îndepliniți mici sarcini acolo. Așa vă sprijiniți prietenii și primiți și mici recompense. Pe lângă asta puteți oricând modifica elementele din My Free Zoo și să includeți dorințele voastre. În acest fel varietatea incitantă este garantată.

Animalele din My Free Zoo ce sunt în așteptare pentru tine
Creați cele mai bune gradina zoologica din lume!

Jocurile browser de la Upjers: Jucați pe gratis

Distracție pură și pe lângă asta pe gratis? Da, așa ceva este posibil. Din 2006 elaborează și publică producătorii de la Upjers, din Bamberg așa numitele jocuri browser. Acestea sunt jocuri online cu diferite genuri și subiecte , printre care și jocuri zoo, care pot fi jucate complet gratuit.

Forum - My Free Zoo