Jocuri zoo cu fluier: My Free Zoo

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

My Free Zoo – Distracție în joc zoo

Animale amuzante, numeroși vizitatori și distracție ieșită din comun – toate acestea vă oferă noul joc browser, My Free Zoo de la Upjers. În jocul online distractiv intrați în rolul unui director de zoo și construiți propriul vostru zoo, cu animale și anexe.


My Free Zoo

Fascinația jocuri cu zoo

O optică grozavă, o idee de joc interesantă și caracteristici variate – asta constituie fascinația jocurilor zoo.

Distracție pentru toată lumea

Egal dacă tânăr sau membru mai în vârstă, cu amestecul de, joc de construcție și simulare zoo, jocurile zoo oferă distracție tuturor grupelor de vârstă.

Dă-o casă nouă și confortabil la o varietate de animale exotice!
Creșterea zoo cu o multime de animale diferite
Pachete Booster vă va ajuta să construi o grădină zoologică mai mare
Papagal în My Free Zoo

Caracteristicile jocuri cu zoo

My Free Zoo oferă numeroase caracteristici de joc interesante. Așa este numai selecția potențială de elemente decorative foarte bogată. Jucătorul are posibilitatea să amplaseze poteci cu calitate , lungime și textură diferită. Acestea variază de la poteci de asfalt, de nisip până la poteci de piatră naturală. În principiu fiecare îmbunătățire aduce jucătorului puncte de experiență sau zoo-dolari.

Zonele de joc în My Free Zoo

În My Free Zoo sunt zone de joc diferite, care diferă prin funcțiile lor. În anexe utilizatorul are grijă, hrănește și se joacă cu animalele sale. Standurile cu mâncare și băuturi aduc zoo-dolari, dar și toaletele și angajații ridic mulțumirea vizitatorilor. Cu cât sunt mai bine dispuse animalele și vizitatorii, cu atât mai repede se dezvoltă My Free Zoo. Pe lângă asta jucătorii primesc questuri captivante, a căror rezolvare aduce bonusuri grozave. În acest fel contribuie fiecare zonă de joc din My Free Zoo la concepția de ansamblu. Cu nivele progresive se extind și posibilitățile decorative ale jocurilor zoo.

Animalele din My Free Zoo ce sunt în așteptare pentru tine
Creați cele mai bune gradina zoologica din lume!

Jucați gratuit: Jocurile browser de la Upjers

A juca este o necesitate omenească de bază. Cu atât este mai frumos dacă jocurile se pot juca gratuit. Din 2006 producătorii de jocuri de la Upjers, din Bamberg dezvoltă jocuri browser. Acestea sunt jocuri online care pot fi jucate gratuit în browser. De aceste jocuri online aparțin și jocuri cu zoo.

Forum - My Free Zoo