My Free Zoo – Distracție cu animale printre jocurile online

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

My Free Zoo– Jocuri online în Browser

My Free Zoo aparține grupei jocurilor zoo online. În My Free Zoo vă construiți propriul parc cu animale. Ajutați la salvarea zoo-ului, prin înfrumusețerea lui, prin plasarea de animale și îl dezvoltați în bijuteria voastră personală ca și joc zoo online.


My Free Zoo

Jocuri zoo online variate

Jocurile zoo online prin caracteristicile variate vă oferă distracție colorată, provocări captivante pentru toate categoriile de vârstă și divertisment grozav.

My Free Zoo – Conceptul

My Free Zoo are un concept de joc zoo online impresionant, care leagă elemente de joc de construcție, cu o simulare zoo amuzantă.

Dă-o casă nouă și confortabil la o varietate de animale exotice!
Creșterea zoo cu o multime de animale diferite
Pachete Booster vă va ajuta să construi o grădină zoologică mai mare
Papagal în My Free Zoo

Caracteristicile My Free Zoo

La aspectul estetic al jocurilor zoo online, în mare măsură contribuie caracteristicile de joc variate. Îngrijirea animalelor, hrănirea acestora, extinderea și înfrumusețarea anexelor, ca și creșterea de pui drăguțe de animale sunt doar unele dintre numeroasele caracteristici grozave, care contribuie la farmecul ieșit din comun al jocurilor zoo online, ca My Free Zoo. Cu astea pe jucător îl așteaptă o experiență de joc colorată, cu adevărat remarcabilă și impresionantă.

Zonele de joc ale jocurilor online

Sunt diversificate și oferă jucătorilor o mulțime de amuzament în joc. Este vorba despre jocurile zoo online. În jocurile zoo online, ca My Free Zoo utilizatorul își construiește propriul parc cu animale. Are la dispoziție numeroase posibilități decorative. Așa poate fi My Free Zoo în continuu schimbat, dezvoltat și extins. Cu amestecul său colorat și prin numeroasele zone de joc My Free Zoo se adresează unui grup foarte heterogen. My Free Zoo este potrivit întregii familii. Grafica plină de dragoste, un joc atrăgător, ca și o utilizare comodă fac din My Free Zoo o adevărată plăcere a jocurilor zoo online.

Animalele din My Free Zoo ce sunt în așteptare pentru tine
Creați cele mai bune gradina zoologica din lume!

Upjers – Experimentează jocurile gratuite

Marea pasiune a companiei Upjers, din Bamberg sunt jocurile. Din 2006 dezvoltă producătorii de jocuri din Bamberg, așa numitele jocuri browser. Este vorba despre jocuri online gratuite, care se joacă în browser. O descărcare sau o instalare nu este necesară.

Forum - My Free Zoo