My Free Zoo – Grădină zoologică de succes

Jocuri de browser gratuite pe upjers.com

My Free Zoo – Distracție prin simulare

În My Free Zoo este vorba despre distracție prin joc online de strategie în browser. În jocul browser administrați propriul vostru zoo. Puneți cărări, amplasați anexe, plantați copaci și faceți rost de animale. Ca și în jocuri de simulare, în My Free Zoo trebuie să îndepliniți sarcini.


My Free Zoo

My Free Zoo – Jocuri strategie online

Ca și cum spune numele, în jocurile de simulare este un proces simulat. Jocul browser My Free Zoo se ocupă de subiectul zoo.

Gestionarea zoo

În My Free Zoo, distracție prin joc de simulare, vă construiți propriul zoo. Vă puteți conecta cu alți jucători sau să jucați singur.

Dă-o casă nouă și confortabil la o varietate de animale exotice!
Creșterea zoo cu o multime de animale diferite
Pachete Booster vă va ajuta să construi o grădină zoologică mai mare
Papagal în My Free Zoo

My Free Zoo – Animale și vizitatori

My Free Zoo este unul din acele jocuri de simulare, în care animalele și vizitatorii sunt în corelație directă între ele. Asta înseamnă: Cu cât le merge mai bine animalelor din My Free Zoo și se simt mai bine, cu atât sunt mai mulțumiți și vizitatorii din zoo. Acest lucru, la rândul său are un impact direct asupra numărului de vizitatori. Vin mai mulți vizitatori la voi în My Free Zoo, care plătesc mai mulți zoo-dolari. Prin asta se poate dezvolta My Free Zoo-ul vostru.

My Free Zoo – Caracteristicile de joc

Amuzantul joc zoo în browser My Free Zoo este unul din acele jocuri online de simulare care are numeroase caracteristici de joc variate. În acest joc zoo nu rămâne nici o dorință neîmplinită. Începând cu numeroasele posibilități de construcție și plantare din My Free Zoo cu care se poate infrumuseța zona de joc și se pot aduna puncte de experiență, se trece la marea selecție de animale – suricate, rinoceri, urși panda și multe altele – până la anexe pentru pășune, savană, pietre, junglă sau gheață. My Free Zoo este de sine stătătoare datorită caracteristicilor de joc convingătoare.

Animalele din My Free Zoo ce sunt în așteptare pentru tine
Creați cele mai bune gradina zoologica din lume!

Jocuri gratuite de la Upjers

Jocuri strategie online – asta este specialitatea și marea pasiune a companiei Upjers din Bamberg. Din 2006 dezvoltă producătorii, jocuri de simulare grozave, care se pot juca gratuit în browser. Este vorba despre jocuri browser, care nu necesită descărcare.

Forum - My Free Zoo